ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 160 Τ.Μ. ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Ακινήτου:
3083
Τιμή Ενοικίασης:
€ 750
Τετραγωνικά Μέτρα:
160 τ.μ.
Έτος Κατασκευής:
1998
Υπνοδωμάτια:
3
Όροφος:
Ισόγειο
Θέρμανση:
Κλιματισμός
Είδος Ακινήτου:
Διαμέρισμα
Θέση:
Πρόσοψη
Σκοπός:
Ενοικίαση
Περιοχή:
Νέοι Επιβάτες
Αποθήκη:
Ναι
Θέση στάθμευσης:
Ναι
Απόσταση από την θάλασσα (m):
800
Τελευταία ενημέρωση:
06/09/2024
Ενεργειακή κλάση:
Γ (100% - 141%)
Εκτύπωση Ακινήτου  

Περιγραφή Ακινήτου

3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΛΟΝΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΛΟΥΤΡΟ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, 3 ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ, ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΕΣ ΣΙΤΕΣ, ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΗΠΟΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΛΟ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΓΩΝΙΑΚΟ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΩΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΕ 3 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΕΝΑ ΤΟΥ 1ου ΟΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ 2ου ΟΡΟΦΟΥ, 2 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ (ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ INTERNET ΜΕ WIFI (ME TAXYTHTA INTERNET 25 Mbps), ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ). ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.


Για οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με τις ενοικιάσεις ακινήτων μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (Δευτ. - Παρ.) 10:00 - 14:00 στο τηλ. του γραφείου μας 2392025144 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Θέα θάλασσα
  • Μεγάλη ανοιχτωσιά
  • Επιπλωμένο
  • Χωρίς ασανσέρ


Τοποθεσία ακινήτου

Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο