ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 45 Τ.Μ. ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ KAI ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΡΑΙΑΣ.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Ακινήτου:
3107
Τιμή Ενοικίασης:
€ 330
Τετραγωνικά Μέτρα:
45 τ.μ.
Έτος Κατασκευής:
1980
Υπνοδωμάτια:
1
Όροφος:
1ος
Θέρμανση:
Κλιματισμός
Είδος Ακινήτου:
Διαμέρισμα
Θέση:
Πρόσοψη
Σκοπός:
Ενοικίαση
Περιοχή:
Περαία
Αποθήκη:
Όχι
Θέση στάθμευσης:
Ναι
Απόσταση από την θάλασσα (m):
250
Τελευταία ενημέρωση:
19/09/2024
Ενεργειακή κλάση:
Γ (100% - 141%)
Εκτύπωση Ακινήτου  

Περιγραφή Ακινήτου

1 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΟΥΖΙΝΑ ΛΟΥΤΡΟ, 38 Τ.Μ. ΚΑΘΑΡΑ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ, ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΕΣ ΣΙΤΕΣ, ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΓΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΠΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΩΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ 1ος ΟΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 330 € ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΡΑΙΑΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.


Για οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με τις ενοικιάσεις ακινήτων μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (Δευτ. - Παρ.) 10:00 - 14:00 στο τηλ. του γραφείου μας 2392025144 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Κεντρικό σημείο
  • Κοντά στην θάλασσα
  • Επιπλωμένο
  • Ανακαινισμένο
  • Χωρίς ασανσέρ


Τοποθεσία ακινήτου

Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο