ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 60 Τ.Μ. ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΡΑΙΑΣ.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Ακινήτου:
3113
Τιμή Ενοικίασης:
€ 300
Τετραγωνικά Μέτρα:
60 τ.μ.
Έτος Κατασκευής:
1990
Υπνοδωμάτια:
1
Όροφος:
1ος
Θέρμανση:
Ατομικός Λέβητας Πετρελαίου, Κλιματισμός, Τζάκι
Είδος Ακινήτου:
Διαμέρισμα
Θέση:
Πρόσοψη
Σκοπός:
Ενοικίαση
Περιοχή:
Περαία
Αποθήκη:
Όχι
Θέση στάθμευσης:
Όχι
Απόσταση από την θάλασσα (m):
100
Τελευταία ενημέρωση:
19/09/2024
Ενεργειακή κλάση:
Γ (100% - 141%)
Εκτύπωση Ακινήτου  

Περιγραφή Ακινήτου

1 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΟΥΖΙΝΑ ΛΟΥΤΡΟ, 49,50 Τ.Μ. ΚΑΘΑΡΑ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΤΖΑΚΙ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ, ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΑ, ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΓΩΝΙΑΚΟ, ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΜΑΡΟ, ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΕΣ ΣΙΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΕΠΙΠΛΟ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΩΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΡΑΙΑΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΤΩΝ 300 € ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 60 € ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ 2 ΑΤΟΜΑ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 350 € ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 60 € ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025, ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.


Για οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με τις ενοικιάσεις ακινήτων μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (Δευτ. - Παρ.) 10:00 - 14:00 στο τηλ. του γραφείου μας 2392025144 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Μεγάλη ανοιχτωσιά
  • Κεντρικό σημείο
  • Κοντά στην θάλασσα
  • Επιπλωμένο
  • Ανακαινισμένο
  • Χωρίς ασανσέρ


Τοποθεσία ακινήτου

Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο